maanantai 29. kesäkuuta 2009

huutonetistä


Tämäkin on huutonetistä ostettu. Huutonetti villitys on laimenemaan päin nyt kun alkoi tämä blogivillitys:)

Rakas oma perhe


Kihlakuva ja lapsista kuvat n.2-vuotiaina. Lapset tällä hetkellä 26v, 23v, 19v ja 15v. Voi ei taidan olla aika vanha, kun lapset ovat jo noin "vanhoja".

Terassi


Terassi valmiina, ihanaa kesä!

Ihanaa huutonetistä.


Huutonetistä olen löytänyt kaikkea kivaa.

Martta Wendelin


Olen ihastunut Martta Wendelinin piirroksiin.

Muistoja menneiltä ajoilta...


Ostin Tiimarista tämän liitutaulun. Tauluun on kiva vaihtaa valokuvia mielialan mukaan :)

torstai 25. kesäkuuta 2009


Kirjopyykissä ollut Nuppu-kissa

Nuppu on 4-vuotias ja nauttii elämästään täällä maalla. Pentuna Nuppu meni vahingossa pesukoneeseen ja mamma laittoi koneen päälle. Jonkun aikaa kone pyöri, ehkä n. 5 min, kunnes mamma kuuli surkeaa maukunaa. Tuli hirveä paniikki. Kissaa ei saanut heti pois koneesta kun siinä on se virtalukko. Lopulta sain kissan syliin, joka oli ihan jäykkä. Hetken päästä Nuppu meni ihan veltoksi ja mamma alkoi elvytyksen. Sitten Nuppu alkoi liikkumaan ja pikku hiljaa toipumaan. Eläinlääkärin mukaan oli tärkein juttu, että Nuppu ei niellyt pesuainevettä. Nupusta varttui ihan terve kissa!

Meidän Ninni!

Ninni on 11-vuotias Cotton de tulear. Ninnillä on ollut vapaa kasvatus ja sen huomaa. Se ei ole mikään järjen jättiläinen, mutta rakas silti. Aina kun mamma menee saunaan on Ninni tulossa mukaan. Löylyn puolella käy vain joskus, mutta suihkussa mamman kanssa on ihan mukavaa! Ninni nukkuu myös mamman ja vaarin vieressä.

Maalausta maalausta...

Tänään isäntä maalannut kokopäivän talon valkoisia osia.

Helmi ja Hilma

Haimme tällä viikolla elämämme ensimmäiset lampaat. Hilma on rohkeampi ja Helmi hellyydenkipeämpi.

keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Kivimäen vanha torppa ja aitta


Hei!

Tervetuloa katselemaan ja lukemaan maallemuuttajan arkea ja tähtihetkiä. Haluan jakaa kanssasi sisustusjuttuja, lasten ja eläimien elämää. Minua kiinnostavat myös hengelliset asiat.